Produkter för flätad hampa rep (5)

Iberisk Cebo Skinka "50% Iberisk Ras" - Skinka

Iberisk Cebo Skinka "50% Iberisk Ras" - Skinka

Produkt tillverkad av den främre extremiteten, skuren vid nivån av scapula humeral till humerus radial, med hand och ben, från vuxna grisar som genomgått den nödvändiga saltnings- och mognadsprocessen. Iberiska grisar Brisa Iberiska grisar Brisa har unika egenskaper som tydligt skiljer dem från andra, vilket resulterar i iberiska produkter av högsta kvalitet. De är exemplar med genetisk historia, vars ursprung härstammar från en medelhavssubart av Sus Scrofa Mediterraneus, inhemska i de berömda dehesas i Spanien, främst belägna i Salamanca. Saltningsprocessen På Ibericos Brisa täcks alla stycken med havssalt för att främja uttorkning och bevarande av dem, vilket bidrar till utvecklingen av den typiska färgen och aromerna hos de mogna produkterna. De förblir i saltkammaren en dag för varje kilo vikt av den färska biten, vid en kontrollerad temperatur. Ras: 50% Iberisk Foder: Cebo Etikett: Vit Energivärde: 409.9Kcal / 1701.7KJ Fetter: 26.3 g Mättade fetter: 9.7 g Kolhydrater: < 0,6 g Socker: < 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.6 g
BIO GRAN RESERVA SKIVAD SKINKA

BIO GRAN RESERVA SKIVAD SKINKA

BIO GRAN RESERVA SKIVAD SKINKA Referens: 5606 VIKT: 80 gram
Fysioterapi - rehabilitering

Fysioterapi - rehabilitering

Väggmonterad 1 kropp Ref.:F000060
Iberisk Cebo Skinka "50% Iberisk Ras" + Lackad Vit Skinkställ Ibericos Brisa - Skinka

Iberisk Cebo Skinka "50% Iberisk Ras" + Lackad Vit Skinkställ Ibericos Brisa - Skinka

Produkt framställd av bakre extremitet (inklusive ben och kött) från vuxna grisar som genomgått en lämplig saltnings- och mognadsprocess. Iberiska grisar från Brisa Iberiska grisar från Brisa har unika egenskaper som tydligt skiljer dem från andra, vilket resulterar i produkter av högsta kvalitet. De är exemplar med genetisk historia, vars ursprung härstammar från en medelhavssubart av Sus Scrofa Mediterraneus, inhemska i de berömda dehesas i Spanien, främst belägna i Salamanca. Saltningsprocessen På Ibéricos Brisa täcks alla stycken med havssalt för att främja uttorkning och bevarande av dem, vilket bidrar till utvecklingen av den typiska färgen och aromerna hos de inlagda produkterna. De förvaras i saltkammaren en dag för varje kilo av den färska biten, vid en kontrollerad temperatur mellan 3º och 5º Celsius, och med en relativ luftfuktighet mellan 75% och 85%. Ras: 50% Iberisk Föda: Cebo Etikett: Vit Energivärde: 303Kcal / 1261KJ Fetter: 37.81 g Mättade fetter: 5 g Kolhydrater: < 0,10 g Socker: < 0,10 g Proteiner: 32.3 g Salt: 7.42 g
GRAN RESERVE DUROC RAS SKINKHÅLLARE - SKINKOR

GRAN RESERVE DUROC RAS SKINKHÅLLARE - SKINKOR

GRAN RESERVE DUROC RAS SKINKHÅLLARE - SKINKOR Referens: 5105 VIKT: 8-8,5 kg